Lingerie Magazine

Wat zegt jouw ondergoedkeuze over jou?

Written By: Redactie - dec• 31•14

Ondergoed is en blijft een persoonlijke aangelegenheid en kan daardoor ook veel over je eigen persoonlijkheid vertellen. Er is nu voor ieder wat wils te vinden en je kunt het zo simpel en uitbundig maken zoals je het wilt. Maar ook de opties qua type ondergoed zijn in de laatste jaren zeer uitgebreid geworden. Je kunt nu kiezen uit boxershorts, slips, hipsters, strings en uit materialen zoals katoen, synthetische stoffen, linnen, bamboe, lycra en latex. Maar wat zegt jouw keuze in ondergoed over jou? Door Dimenno.nl.

Keuze van je ondergoed
Iedere man heeft vaak van jongs af aan al een voorkeur voor een bepaald type ondergoed. Al jarenlang is de strakke boxershort een grote favoriet bij vele mannen. Maar wat zegt dit over hen? Gemiddeld gezien is de man die strakke boxershorts draagt vooral iemand die gemiddeld meer aandacht besteed aan zijn uiterlijk en vaker ook voor de gekleurde opties gaat. Zeker met de opkomst van de jeans en de strakke versie hiervan is het dragen van een strakke boxershort een must geworden.

Natuurlijk is er ook nog de wijde boxershort die nog veel wordt gedragen. Heb jij er hiervan meerdere in je kast liggen? Deze wordt vooral gedragen door mannen met een relaxte persoonlijkheid, zich niet te druk maken en vooral willen genieten van het leven. Vaak wordt er dan ook gekozen voor de standaard kleuren en prints in blauw, wit , grijs en zwart.

Ben jij een echte slip drager? De laatste jaren heeft de slip helaas aan populariteit moeten inleveren en worden ze vooral gedragen door de wat oudere mannen of jongetjes. Ook kan het aangeven dat je iemand bent die vooral heel basic is wanneer het gaat om kleding en manier van leven. Weinig poespas en degelijk.

Kleur
Natuurlijk zegt de kleur van je ondergoed ook veel over je persoonlijkheid. Iedere kleur heeft een betekenis en kan je inzicht geven over wie je bent.

Wanneer je vaak voor zwart gaat kan dit een veilige keuze zijn maar het straalt ook iets klassieks, mysterieus en sterks uit. Heb je rode slips of boxershorts in je la liggen? Dit kan betekenen dat je iemand bent met lef, die gepassioneerd is en vol met levenskracht zit.

Wanneer je vaker voor blauw gaat kan dit betekenen dat jij te vertrouwen bent en integer bent en een bepaalde wijsheid uitstraalt. Ga jij het liefst voor klassiek wit? Dan geeft het aan dat je een open persoon bent, voor puurheid gaat en houdt van zuiverheid.

Vaak wordt de kleur grijs als saai gezien maar het is een neutrale kleur die veel over je kan vertellen. Grijs staat bijvoorbeeld voor iemand die graag duidelijkheid wil, alles goed afweegt voor dat hij iets besluit en vooral iemand is die een brug kan slaan tussen twee tegenpolen.

Nieuwsgierig geworden naar de verschillende soorten ondergoed en kleuren? Neem dan eens een kijkje op Dimenno.nl voor een groot assortiment aan heren ondergoed zoals strakke boxershorts, wijde boxershorts, slips en alles op het gebied van ondermode. En woon je in de buurt van Tilburg? Vergeet dat niet eens een bezoekje te brengen aan de winkel in hartje Tilburg, Willem II straat 100, waar ze je graag helpen met de keuze voor nieuw ondergoed.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.