Lingerie Magazine

Verkeerde lingerie als cadeau

Written By: Redactie - okt• 15•12

Vrouwen krijgen graag lingerie van hun man. Toch blijkt uit onderzoek dat de meeste mannen zich niet aan dit cadeau durven te wagen, omdat ze bang zijn om het verkeerde aan te schaffen en de plank hierdoor misslaan.

Lingerie die vrouwen willen

Uit het onderzoek blijkt dat veel vrouwen, 38% van de ondervraagden, graag trendy lingerie krijgt. Mannen daarentegen gaan meestal voor meer sexy lingerie, waardoor het cadeau niet wordt ontvangen zoals het bedoeld was. De meeste vrouwen, maar liefst 68 %, kunnen kante setjes met jarretelles niet waarderen als geschenk.

Waar op letten bij lingerie als cadeau

Het is belangrijk om te weten wat vrouwen prettig vinden en wat ze zelf zouden kopen. Een blik in de kast werpen doet vaak al wonderen. Men kan daar zien welke voorkeuren voor merk en stijl de vrouw heeft. Natuurlijk kan men ook de juiste maat hier terugvinden, iets waar menig man zich in vergist bij de aanschaf. Ook in de winkel kan men perfect hulp bieden als men vraagt om de merken en stijlen die veel worden gekocht. Hiermee kom je als man snel de juiste trends op het spoor.

Een mooie set lingerie zal zeker worden gewaardeerd door vrouwen en de meeste van hen krijgen dit ook graag als cadeau. Wie niet zeker is van de voorkeuren, de smaak en de maat van de vrouw, kan beter geen lingerie aanschaffen en een ander cadeau bedenken.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.