Lingerie Magazine

Sexy lingerie

Written By: Redactie - sep• 19•13

Veel vrouwen willen er tegenwoordig sexy uitzien voor hun partner. Lingerie is hier natuurlijk perfect voor. Een mooi setje lingerie kan al een heleboel doen. Maar wat voor lingerie kun je het beste kiezen? Het is in ieder geval belangrijk dat je iets kiest waarin jij je lekker voelt. Kies dus niet voor lingerie setjes of andere soort pakjes omdat je partner dit zo mooi vindt. Je moet je niet ongemakkelijk voelen in de lingerie.

Maten
Een van de belangrijkste punten bij lingerie is dat je de goede maten hebt. Het is zelfs zo dat 70% van de vrouwen de verkeerde beha maat dragen! Gelukkig kun je in verschillende lingerie winkels laten meten wat de goede maat is voor jou. Dit kun je ook zelf opmeten door middel van een maattabel.

Soorten beha’s
Zoals al eerder gezegd is het belangrijk om te kiezen voor iets waarin jij je lekker voelt. Er zijn talloze soorten beha’s en het is lastig om iets te kiezen. Voor kleine borsten kun je bijvoorbeeld kiezen voor een push-up beha. Deze beha’s zitten ook nog eens stevig en je borsten worden gelift waardoor het er mooier uit kan zien.

Dit najaar ga je zeer veel beha’s zien met kant. Deze beha’s hebben vaak een gladde stof met daarover kant. Dit is zeker een aanrader als je eens een sexy setje lingerie wilt gaan kopen. Een bij behorende slip of string en je lingerie setje is helemaal compleet. Als je wilt kiezen voor een veilige kleur is zwart ook een aanrader. Dit zul je veel gaan zien dit najaar. Ook felle kleuren zijn helemaal in dit najaar.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.