Lingerie Magazine

Nieuw boxershortsmerk Dann Hensums maakt het waar!

Written By: Redactie - okt• 26•14

Het gaat goed met het Amsterdamse boxershortmerk Dann Hensums. Sinds de introductie weet de nieuwe speler in de ondergoedmode al 1.000 boxershorts te verkopen in 2 maanden. De ontwikkeling van het model met de innovatieve materialen heeft ruim een jaar geduurd maar nu het in de schappen ligt wordt het ontwerp beloond.

Dann HensumsDann Hensums: “Samen met onze producent in Portugal zijn we op zoek gegaan naar nieuwe materialen van de hoogste kwaliteit. De laatste jaren laten de bekende boxershortsmerken hier steken vallen. Vaak wordt de productie naar lage lonen landen verhuisd in Azie waarbij te sterk gestuurd wordt op prijs met als direct gevolg dat de kwaliteit van de onderbroeken snel achter uit gaat. Na een paar keer wassen gaan ze al kruipen of zitten er soms al gaten in”.

Geen last van kruipende pijpen

De gebruikte materialen zijn uniek en vind je niet terug in de Nederlandse onderbroekenmarkt, aldus Hensums. ”Het katoen is verweven met Lycra®, een bijzondere elastaan die de eigenschap heeft om de pasvorm van de boxers goed te behouden en het voorkomt dat de pijpen gaan ‘kruipen’. Het duurste van de boxershort is de elastieken band en hierop willen de concurrenten op besparen. Het is een essentieel onderdeel waar je de kwaliteit van kan aflezen. Onze stevige band is uiterst zacht en voorkomt striemen. Bovendien blijft de band in goede conditie, ook na vele keren wassen’

Ambitieuze plannen

Het modebedrijf heeft ambitieuze plannen. Het merk Dann Hensums is in 22 Europese landen gedeponeert als ‘Registered Trademark. Naast Nederland en België mikt het jonge boxermerk op Duitsland en Engeland. Niet alleen is de website voor deze landen vertaald, ook worden er voor deze landen een aparte underwear-blog opgezet.

Door de tussenhandel uit de keten te halen worden de premium-boxers tegen concurrerende prijzen aangeboden zonder concessies te doen over de snelheid van leveren. Bestel je voor 21.00 uur dan wordt doorgaans de volgende dag afgeleverd. Wil je meer weten over het nieuwe boxershortsmerk? Kijk dan op de vernieuwde website van Dann Hensums.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.