Lingerie Magazine

Nederlands lingerie merk wint award

Written By: Redactie - dec• 12•13

Tijdens de jaarlijkse Lingerie Awards in Engeland heeft een Nederlands lingeriemerk de prijs voor het beste nieuwe merk in de wacht weten te slepen. Het lingeriemerk Madame Supertrash ging met deze eer aan de haal. Volgens de jury van de Lingerie Awards is er veel talent in de lingeriewereld en is Madame Supertrash een goed voorbeeld van creativiteit en doorzettingsvermogen.

Prille lingerielijn

Madame Supertrash is een lingerielijn die pas vanaf 2012 begon. In dat jaar presenteerde Olcay Gulsen, de eigenaresse van de lijn, voor de eerste maal een lingerielijn voor de herfst en de winter. De lingerie werd gekenmerkt door de combinaties van latex, chiffon, zijde en kant. Al snel volgde een half jaar later ook badmode van het merk.

Dromen komen uit

Volgens Gulsen is haar droom uitgekomen om een eigen lingerielijn te verwezenlijken en is deze prijs de kroon op het werk van iedereen die heeft meegewerkt aan de realisatie van de lingerielijn en de promotie van het merk. Madame Supertrash slaat en dat is rede genoeg om door te gaan met het bedenken en vervaardigen van lingerie en badmode, volgens Gulsen.

Meer winnaars

In totaal werden bij de UK Lingerie Awards 22 prijzen uitgereikt. De prijs voor favoriete lingerie merk in Engeland ging naar Gossard. De beste sport bh`s werden gemaakt door Panache Sport en de beste digitale aanbieder van lingerie is volgens de jury Figleaves. De prestigieuze lifetime achievement ging naar Gillian Proctor. De jury gaf in zijn algemeenheid aan dat het barst van het talent, doorzettingsvermogen en dat de creativiteit en kwaliteit steeds hoogstaander wordt. De lijst met alle winnaars is terug te vinden op de website van de UK Lingerie Awards

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.