Lingerie Magazine

Lingerietrends najaar 2013

Written By: Redactie - sep• 16•13

Op zoek naar een mooi setje van lingerie maar wil je wel bij de mode blijven? Dan krijg je hier een aantal tips. Natuurlijk is het belangrijk om lingerie te kiezen waarin jij je lekker voelt. Maar het is natuurlijk ook leuk om een setje te kopen waarbij je helemaal out of the box denkt.

lingerie

De lingerie dit najaar
Gelukkig heb je veel keus als het gaat om de trend van 2013. Zwart is weer helemaal terug. Een veilige kleur die toch heel sexy kan zijn. Ook felle kleuren doen het goed dit najaar. Na het kiezen van de kleur kijk je natuurlijk naar het model en de kleine puntjes die de lingerie perfect maken. Kant is altijd goed dit najaar. Ongeacht de kleur die je kiest. Ook de beha’s die glad aanvoelen zul je veel terugzien dit najaar.

Omdat er dit najaar zoveel kan met de lingerie is het bijna moeilijk om iets te kiezen wat niet in de mode is op dit moment. Zwart is altijd een veilige kleur om te kiezen, maar als je eens gek wil doen is ook een felle kleur, zoals roze, helemaal goed. Ook verschillende soorten printen op een beha en slip zijn goed dit najaar. Wat je zeker veel gaat zien is de gladde stof van de beha, met daarop een leuke of gekke print. Dat kan een lingerie setje heel bijzonder maken.

Korset
Ook met een zwart korset zit je helemaal goed. Het liefst met kant. Een korset met kant is namelijk erg sexy en ideaal voor in de slaapkamer. Een korset accentueert het figuur waardoor je vaak ook nog eens mooi slank lijkt. Een wijntint met zwarte kanten randjes zijn perfect voor dit najaar!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.