Lingerie Magazine

Lingeriebranche in zwaar weer, of toch niet?

Written By: Redactie - okt• 01•13

De lingeriebranche heeft het zwaar. Recent gingen Marlies Dekkers en de Body Cover Group, o.a. bekend van het merk After Eden failliet. Ook ondermode merk Björn Borg kwam in het nieuws omdat het bedrijf in zwaar weer verkeerde in Nederland. Gelukkig is het niet allen maar kommer en kwel in de lingeriebranche. Er zijn ook bedrijven die juist groeien. Een voorbeeld is Annadiva dat in september haar deuren juist opende in Nijmegen.

De winkel is de eerste fysieke winkel voor Annadiva. Tot voor kort was Annadiva alleen online actief. De website was vooral bekend vanwege het ruime aanbod in grote cupmaten. Annadiva is online vooral groot qua aanbod van het populaire merk Freya.

Nu Annadiva ook een fysieke winkel heeft, kunnen ook andere populaire merken aan het assortiment toegevoegd worden. PrimaDonna en MarieJo worden in de winkel in Nijmegen verkocht. “Daar kunnen we klanten uitgebreid adviseren en als klanten nog een keer hun vertrouwde bh willen kopen, kunnen ze op het internet terecht. Webwinkel en winkel vullen elkaar zo mooi aan.”

Voor meer informatie kijk op de site van Annadiva daar vind je ook de openingstijden. Wil je op zondag shoppen in Nijmegen kijk dan hier.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.