Lingerie Magazine

Lingerie, wat kun je het beste kiezen?

Written By: Redactie - nov• 05•13

Met alle mode ontwerpers die keer op keer met allerlei andere stijlen komen is het lastig om nog bij te houden wat eigenlijk op dit moment in de mode is. De ene keer is het zwart, de andere keer zijn het felle kleuren. Gelukkig is het dit najaar niet moeilijk om de lingerietrends te volgen.

Trends van dit najaar
Je ziet vooral veel laagjes op elkaar. Daarmee bedoel ik dat een beha of ondergoed een gladde laag heeft, met daarop kant. Het is sexy, maar ook netjes. Het fijne van dit najaar is dat eigenlijk alle kleuren goed zijn. Vooral zwart is op dit moment de beste keus die je kunt maken.

Daarnaast is zwart een goede kleur om onder je kleding te dragen. Het is onopvallend, en daarom een veilige kleur. Ook zijn de felle kleuren weer helemaal terug. Houd je meer van knalroze? In dat geval zit je ook zeker goed. Vooral de felle kleuren met zwart kant zul je enorm veel gaan zien dit najaar.

Korset
Om het extra spannend te maken in de slaapkamer is een korset zeer geschikt. Ook dit zul je veel gaan zien. Een korset zorgt ervoor dat jouw lichaam er op zijn best uit zal zien. De borsten komen beter uit, maar je ziet ook een strakke taille. Ook bij het korset geldt dat zwart en felle kleuren altijd goed zijn. Om je partner eens te verrassen is een korset perfect.

Bruidslingerie
Heel veel vrouwen dromen er van om ooit te trouwen met de man van haar dromen. Mocht deze droom ook uitkomen voor u, kijk dan eens op de website van Say Yes To The Dress. Hier vind u de hipste en modernste bruidslingerie van het moment.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.