Lingerie Magazine

Het kiezen van het juiste ondergoed

Written By: Redactie - aug• 09•12

Ondergoed, er zijn heel veel soorten wat soms het uitzoeken van het juiste ondergoed een beetje lastig maakt. We zetten hier even de bekendste soorten op een rijtje met een beetje uitleg erbij. Zo kan u rustig eens lezen wat er nou precies voor ondergoed te vinden is.

Slips en Hipsters

De slipjes zijn misschien wel de bekendste onderbroeken op het moment. Iedereen heeft er wel eentje of meerdere in de kast liggen. De slip heb je al in veel verschillende vormen en maten. Sommige houden van de simpele witte slips (de “oma-slips”) omdat ze gewoon comfortabel zitten en ze lenen zich ook goed voor het gebruik van inlegkruisjes of maandverband.

Hipsters zijn eigenlijk een soort van boxer-shorts voor vrouwen. Hipsters worden speciaal gemaakt voor het figuur van de vrouw, en worden vaak wat lager gedragen dan slips. De hipsters zijn populair geworden omdat er geen lijntjes van naden door de broek heen drukken en dus een mooier aangezicht zijn. Ook hier zijn hele simpele, degelijke varianten te vinden, maar ook hele spannende, met randjes van kant en hele dunne stof.

Strings en Tanga’s

Voor de wat meer erotische stijlen kijken we naar de string en de tanga. Hoewel de string in de jaren ’70 en ’90 zeer populair werd, is die populariteit langzaam aan het afnemen. De string is in feite een heel klein stukje stof wat de privĂ© delen bedekt en verder met dunne touwtjes bij elkaar word gehouden. Voor sommige mensen is het gevoel van het touwtje in de bilspleet genoeg reden om zich ongemakkelijk te voelen.

De tanga bedekt iets meer huid dan de string, en word vooral gekenmerkt door de bandjes op de heupen. Vaak word het ook iets hoger gedragen dan de string. De tangaslip is nooit echt heel populair geweest, omdat de string als meer erotisch beschouwd werd.

Tegenwoordig hoeft minder stof in ondergoed niet meer als spannender beschouwd te worden, gezien slips en hipsters ook zeer verleidelijk kunnen zijn.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.