Lingerie Magazine

De lingerietrends van deze winter

Written By: Redactie - dec• 04•14

najaarstrends lingerieDe donkere dagen komen er weer aan, dat betekent dat het lichaam weer bedekt wordt door behaaglijke kleding. Juist dan kan lingerie een welkome aanvulling voor je outfit zijn, het gevoel van een luxe lingeriesetje onder een warme trui is niet te evenaren.

Wil je met je lingerie helemaal up-to-date zijn? Laat je dan inspireren door deze trends.

Natuurlijk mooi
Deze trend wordt gekenmerkt door de natuurlijke materialen, die op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier worden geproduceerd. Met deze stijl laat je zien hart voor de aarde en de natuur te hebben. Dit laatste doordat de lingerie geïnspireerd is door de natuur.

Vooral uilen, maar ook andere natuursymbolen komen terug in de ontwerpen. Kleurgebruik is eveneens natuurlijk, waarbij de bruinen en groenen gecontrasteerd worden met oranje en oker.

Wetenschappelijk verantwoord
Zo op het eerste gezicht een lingerietrend die vreemd over kan komen. Wie aan wetenschap denkt, heeft niet meteen onderkleding in gedachten. Wie verder kijkt, ontdekt dat wat er door een microscoop zichtbaar wordt gemaakt een enorme inspiratiebron kan zijn.

Vertaald naar lingerie zie je in de gladde stoffen met grafische patronen en kleuren die in elkaar overlopen. Zwart en wit zijn de basiskleuren, waarbij een felle kleur als accent wordt gebruikt.

Nieuwe denken
Bij deze trend ben jij de regisseur. Vrijheid, blijheid is het devies, dus combineer dat wat je mooi vindt en laat de rest links liggen. Uiteraard is er bij deze stroming ook een bepaald thema te herkennen. Hardblauw, -rood en – groen, oranje en roze zijn de kleuren en dessins als ruiten en strepen maken het af.

Of heb je liever rustige natuurlijke tinten als zwart, bruin, oker en groen met dierenprinten? Kan ook. Net als het gebruik van bijvoorbeeld borduurwerk. Op het blog van het bekende lingeriemerk Marie Jo vind je nog meer lingerietips voor het najaar. Het belangrijkste is:

Jij bent de baas!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.