Lingerie Magazine

De hogetaille slip: terug van weggeweest!

Written By: Redactie - dec• 15•12

De hogetaille slip mag weer. Sterker nog, hij is in jaren niet meer zo hip geweest! Goed nieuws dus voor vrouwen die naast een stukje comfort op zoek zijn naar ondergoed dat hun rondingen prachtig laat uitkomen. Nog een fijne bijkomstigheid: een wat hogere slip blijft goed op zijn plaats zitten en camoufleert ook nog eens een eventueel buikje. Geen wonder dat de hogetaille slip één van de meest verkochte soorten corrigerend ondergoed is!

Van vroeger tot nu

Was ondergoed voor de jaren ’40 nog iets waar je absoluut niet over sprak, vanaf de jaren ’50 werd het taboe rond lingerie voorgoed doorbroken. Hollywood sterren zoals Brigitte Bardot, Sophia Loren en Marilyn Monroe hadden er totaal geen moeite mee om schaars gekleed op het witte doek te verschijnen of op de foto te gaan. Hun vrouwelijke vormen kwamen nog mooier uit in de bekende hogetaille slips van toen, denk maar aan het iconische filmfragment van Marilyn Monroe op het luchtrooster.

Terug van weggeweest

Ruim 60 jaar later is de hogetaille slip terug van weggeweest, maar dan wel gemaakt met de moderne technieken en materialen van nu. Letterlijk een verademing voor iedereen die geen zin meer heeft in de snijdende randjes van hipsters of strings. En met de retro invloeden die nog wel even in het modebeeld blijven, verheugen wij ons ook al op een comfortabele zomer in de hogetaille bikinibroek. Want ook in de badmode trends van 2013 zien we de hoge taille veelvuldig terug komen.

Dus ben je nog op zoek naar iets nieuws? Probeer eens een hogetaille slip!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.